Financial Lease

 

Financial lease, wat is dat eigenlijk? Het is een financieringsvorm waarbij u handig profiteert van verschillende voordelen. U hoeft de auto niet meteen af te rekenen, terwijl u er wel meteen in weg kunt rijden.

U betaalt maandelijks een scherp bedrag om de auto te kunnen rijden, gedurende de contractperiode zoals u die overeenkomt met de leasemaatschappij. Na afloop van die periode heeft u de mogelijkheid om de auto over te nemen, zodat u daar naast economisch eigenaar ook juridisch eigenaar van wordt.

Dankzij financial lease kunt u de cashflow van uw organisatie op peil houden, omdat u niet ineens een grote uitgave hoeft te doen. In plaats daarvan kunt u de inkomsten die u genereert met de leaseauto gebruiken om het contract te betalen. De liquide middelen binnen de organisatie kunt u gebruiken voor andere investeringen of de lopende zaken.

Financial lease bij Garage Teerink

Gebruik maken van financieel lease bij Garage Teerink? Wij werken hiervoor samen met Royaal Lease. Zij inventariseren uw wensen en de financiële mogelijkheden. Op basis daarvan gaan de kredietadviseurs voor u aan de slag en komen ze met meerdere voorstellen bij leasemaatschappijen. U kunt op die manier rekenen op goedkope financial lease, op basis van uitstekende voorwaarden. Zij beschikken over de kennis en ervaring om u een goed contract aan te bieden, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheid tot financial lease.

  • Een vast termijnbedrag gedurende de gehele looptijd
  • Activering van de auto op de balans
  • Investeringsaftrek mogelijk
  • Kosteloos tussentijds extra aflossen
  • Lager maandbedrag dankzij slottermijn

 

Locatie

Boeninksteeg 14 7009 ZC  Doetinchem   |   Tel: 0314-324453 / 0314-360424   |   info@garageteerink.nl